,

Derfor kan virksomhedsportrætter betale sig

Virksomhedsportrætter

Virksomhedsportrætter har mange fordele, og selvom det koster lidt at få taget professionelle billeder, er pengene godt givet ud på den lange bane. I dette blogindlæg vil vi beskrive en række gode grunde til at investere i professionelle portrætter af dine medarbejdere.

Skal billederne være professionelle?

I dag, hvor alle er i besiddelse af en iPhone med et udmærket kamera, kan det måske være fristende at tro, at man kan ”nøjes” med sådanne billeder. Det endelige resultat vil dog langt fra være det samme, og det ER til at se forskel. Hvis du endnu ikke er overbevist, har vi herunder opstillet nogle grunde til at prioritere det professionelle virksomhedsportræt.

Skab troværdighed hos din målgruppe

Et portrætbillede er ikke bare et portrætbillede. Det fortæller en hel del om din virksomhed, og det er en nem og hurtig måde, hvorpå du kan iscenesætte din virksomheds identitet og kultur og samtidig skille jer ud fra mængden.

Portrætbilleder er også med til at skabe troværdighed hos din målgruppe. Et billede af en medarbejder gør, at nuværende og potentielle kunder kan sætte ansigt på det navn, de måske har haft en telefon- eller mailkorrespondance med. Samtidig er det væsentligt, at alle medarbejdere i virksomheden er portrætteret, og at det ikke kun gælder for de øverste chefer. For at øge jeres troværdighed skal der være gennemsigtighed, og alle medarbejdere skal derfor gerne være at finde på jeres hjemmeside eller gennem jeres sociale mediekanaler.

Fuldend jeres visuelle identitet

Vi har tidligere skrevet et blogindlæg om visuel identitet. Virksomhedsportrætter indgår også i din virksomheds visuelle identitet, og ud fra hvilken stil, man vælger, kan du vise DNA’et i virksomheden på en meget simpel og konkret måde. Her skal du overveje, hvordan du får overført jeres kultur og identitet i portrættet, så billederne matcher jeres visuelle udtryk.

Eksempelvis er der forskel på farvetoner, belysning, beskæring stemning og udtrykket hos den enkelte medarbejder.

Giv et godt indtryk og skab tillid

Professionelle billeder udtrykker professionalisme og seriøsitet. Med gennemarbejdede billeder, hvor der er tænkt over lys og detaljer, vil du give et godt indtryk, når du skal vise virksomhedens ansigter til nuværende og potentielle kunder.

Medarbejdere repræsenterer virksomheden både i og uden for arbejdstiden, og portrætterne skal derfor udstråle den professionalisme og personlighed, som er kendetegnende for jer. Desuden giver professionelle billeder også medarbejderne en større lyst til at dele og bruge billederne på deres private profiler, som øger kendskabsgraden til jeres brand og virksomhed.

 

Portrætter kan bruges både internt og eksternt i jeres kommunikation, og her kan billeder både afspejle personlighed og faglighed på en og samme tid.

Derudover fungerer portrætbilleder rigtig godt som en del af employer advocacy og employer branding, da det giver en samlet identitet hos dine medarbejdere.

Mangler du hjælp til at få taget virksomhedsportrætter?

Hos Nordic Story har vi stor erfaring inden for portrætbilleder, og vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi sørger for at få den helt rigtige stil og stemning ind i jeres portrætter, så I stolt kan vise dem frem.