EXPLAINER ANIMATION

Du har kun én chance for gøre et godt førstehåndsindtryk, så gør dig gerne ekstra umage for at få dine budskaber leveret kort og præcist.

EXPLAINER ANIMATION

Du har kun én chance for gøre et godt førstehåndsindtryk, så gør dig gerne ekstra umage for at få dine budskaber leveret kort og præcist.

 

VORES MEST POPULÆRE

ELEVATOR PITCH

En pitch-video er som det klassiske elevator-pitch – kort og præcist, og helst ikke længere end 60 sekunder.

Den fortæller din målgruppe præcis hvad du kan, og hvilket problem du kan løse for dem.

Helt perfekt til lead-generering og en del af kunderejsen.

EXPLAINER

Tænk på en explainer-video som en historie med karakterer og en fortælling. Forklarer ofte et produkt eller en løsning.

For en animeret explainer-video ligger vores sweet spot typisk mellem 1-2 minutter. 

Genialt til landingpages og forståelse af dit produkt.

Tak for at forstå vores tanker og ideer, og for at skabe lige præcis det vi søgte; en animationsfilm der fortæller, hvor nemt vi hos Frokostfirmaet kan gøre virksomhedernes frokosttid til kvalitetstid 🌱

PROCES

1. WORKSHOP

For at kunne finde på de bedste idéer og koncepter skal vi vide en masse om jer – derfor starter vi altid med en omgang sparring eller en grundig workshop.

2. MANUSKRIPT

Efter en grundig omgang workshop og sparring går vi tilbage til laboratoriet og får nedskrevet et bud på koncept og manuskript. Dette sender vi selvfølgelig til dig og får godkendt inden vi går videre.

3. STORYBOARD

Den indledende fase består af et storyboard og moodboard – det er lidt forskelligt hvor detaljeret dette er, men du får altid en rå udgave og en stil til godkendelse.

4. SPEAK

Over 60% af en filmoplevelse er musikken, speak og lyddesign. Selvom mange i dag ser film uden lyd på, er det stadig en disciplin vi gør et nummer ud af at opretholde.

5. ANIMATION

Så begynder din video at tage form. Det er her vi sætter liv til den verden dine figurer og objekter lever i. Vi begynder her, at kunne fornemme en endelig version og vi har sammen skabt noget, som ikke fandtes før.

6. AFLEVERING

Når alt er klar får du filmen til endelig godkendelse. Derefter har du en korrekturgang før den endelige aflevering finder sted. Og du vil forhåbentligt få al den kærlighed, vi har lagt i din animation, at føle.

HVA’ KOSTER DET

Priser skal være simple, det er de i hvert fald hos os. Prisen stiger gerne i takt med kompleksitet og varigheden – Time is money.

Men dit budget rækker ofte længere end du tror.

fra 10.000,-*

*(ex. moms)

Få et tilbud inden for 24 timer – skriv her

Vores egne favoritter

Energi Fyn

Animeret Elevator Pitch

GlobalConnect

Animeret Explainer

FAQ

Hvis det er et animeret pitch, skal den være under 60 sekunder. Men vores favoritter ligger lige omkring de 30 sekunder.
For en animeret explainer-video ligger vores sweet spot mellem 1-2 minutter. Det kommer dog an på kompleksiteten af emnet eller historien, der skal fortælles. Alt dette hjælper vi selvfølgelig med at få helt rigtigt – men som vi plejer at sige “less is more”.

Tænk på en explainer-video som en historie med karakterer og en fortælling. De varer lidt længere, og forklarer ofte et produkt eller en løsning.
En pitch-video er som det klassiske elevator-pitch – kort og præcist, og helst ikke længere end 60 sekunder. Den fortæller din målgruppe præcis hvad du kan, og hvilket problem du kan løse for dem.

Vi starter alle vores projekter med et møde eller en workshop, fysisk eller online – det er helt op til dig. Her får vi styr på jeres forventninger og krav til, hvad animationsvideoen skal kunne. Og når vi er blevet enige om en retning, sætter vi maskineriet i gang.

Designet skal selvfølgelig stå på skuldrene af resten af dit salgsmateriale og visuelle udtryk. Derfor skal vi bruge din designmanual, font og logo i et vektorformat (illustrator, .eps eller lign). Så kommer vi bedst fra start.

Typisk tager det 2-3 uger at producere en animationsvideo. Alt produceres in-house, så vi er ikke afhængige af underleverandører for at imødekomme den aftalte deadline.

Fordi vi er eksperter…

…og længere er den egentlig ikke.

Vi er et godt mix af kreative og strategiske hoveder, så vi ved hvad vi laver. Vi vil sørge for at guide jer i den helt rigtige retning, og vi behandler jeres content, som var det vores eget, så vi ved I ender med noget I vil elske!