DET BEHØVER IKKE KOSTE EN FORMUE AT LIGNE EN MILLION

Virksomhedsportræt er en fremragende måde at fremhæve din virksomheds identitet og kultur samtidig med, at I skiller jer ud fra mængden.
Vi sørger for at få den helt rigtige stil og stemning ind i jeres portrætter, så I stolt kan vise dem frem.

 

Virksomhedsportræt

Virksomhedsportrætter er en oplagt mulighed for at skille jer ud fra mængden.

Et portrætbillede er ikke bare et portrætbillede. Det fortæller en hel del om dig og din virksomhed, og billedstilen siger meget om jeres kultur i virksomheden, og det signal I ønsker at sende. Med stil og farver kan man vise DNA’et i virksomheden på en meget simpel og konkret måde.

Derudover fungerer portrætbilleder rigtig godt som en del af employer advocacy og employer branding, da det giver en samlet identitet hos dine medarbejdere. At alle medarbejdere har ens profilbilleder på LinkedIn eller på hjemmesiden, giver et billede af kulturen og sammenholdet på arbejdspladsen.

Derfor giver det mening at tænke virksomhedsportræt ind i branding af din virksomhed.

PRISEKSEMPEL

Virksomhedsportrætter

12.500,-*

*(ex. moms)

INDEHOLDER:

  • Opstart + opsætning
  • 12 x portrætter inkl. retouchering
  • 6 x kontormiljø inkl. retouchering
  • 1 x korrekturgang
  • Projektledelse
  • Kørsel (100 km)

HVA’ KOSTER DET

Priser skal være simple, det er de i hvert fald hos os. Prisen stiger gerne i takt med kompleksitet og varigheden – time is money, og det er den også hos os. Men dit budget rækker ofte længere, end du tror.

fra 1.000,-*

*(ex. moms)

Få et tilbud inden for 24 timer – skriv her

FAQ

Som udgangspunkt kommer vi ud til jer i virksomheden med vores udstyr. Så forstyrrer vi jeres medarbejdere mindst muligt, og vi får stemningen fra virksomheden med i billederne. Hvis vi skal bruge en opsat baggrund, anbefaler vi, at I har et ledigt lokale, vi kan gøre brug af.

Når vi kommer ud til jer i virksomheden, skal vi lige bruge 20-30 minutter på at sætte op. Og så får vi medarbejderne ind på skift foran kameraet. I får selvfølgelig lov til at følge med på en skærm, og komme med jeres mening om, hvilke billeder der skal bruges.

Det kan selvfølgelig variere alt efter virksomheden og omgivelserne. Men som udgangspunkt anbefaler vi, at I sætter 5-10 minutter af til hver medarbejder.

Når I skal have taget virksomhedsportrætter, kan det være godt at klæde sig i enkelt tøj uden for mange mønstre og logoer, der tager for meget fokus.
I kan med fordel vælge tøj i klassiske farver såsom sort, blå eller hvid. Og ellers skal I tage det tøj på I føler jer godt tilpas i, og som viser jeres personlighed.

Hvis I får nye medarbejdere, kan vi komme ud med samme setup, og tage billeder, der passer til de andre i virksomheden, så I har et samlet udtryk i alle virksomhedsportrætterne.

Alt efter antallet af medarbejdere og travlhed, vil vi kunne have virksomhedsportrætterne klar indenfor en uge. Vi sender dem til jer via WeTransfer, og så er I klar til at uploade dem til jeres hjemmeside og LinkedIn-profiler.